De Zotte Zusjes zijn 5 vrolijke meiden die dol zijn op gezelligheid. Zij brengen op geheel eigen wijze interactief vermaak met Nederlandstalige liedjes. De combinatie van theatrale hoogstandjes, vocale capriolen en een hoop lef maakt dat iedereen van deze unieke formatie houdt.

Gewapend met een contrabas, gitaar en snaredrum begeleiden de Zotte Zusjes zelf hun meerstemmige liedjes. Hierdoor zijn zij mobiel en vinden zij gemakkelijk hun weg tussen het publiek. Ook versterkt bestormen zij met gemak het podium en weten hun publiek te vinden!

Met een groot repertoire aan Hollandse liedjes bedienen zij een breed publiek. Net zo makkelijk als zij ouderen in een bejaardenhuis tot tranen toe roeren, zetten zij in de late uurtjes de plaatselijke dorpskroeg op de kop. Waar zij een stemmig, zoet plaatje vormen bij de entree van uw borrel of bedrijfsfeest, verrassen zij in een tweede set uw genodigden met een keur aan interactieve krakers. Op braderieën en tijdens zomerfestivals gaat er geen bezoeker naar huis zonder een paar vlinders in zijn of haar buik…

En ze kunnen meer! De kern van de Zotte Zusjes trekt als sinds 2006 met elkaar op en heeft menig feestje aan de gang gekregen. ZIj hebben samen veel ervaring en draaien er hun hand niet voor om, om ook eens in een ander jasje te kruipen. Hun optredens stemmen zij geheel af op uw feest of festival. Sluit ook de Zotte Zusjes in uw hart en ga voor dat feest met een flinke portie hilarische gezelligheid!